Dessa djurdrӓkter har blivit mycket populӓra och barnen kommer att ӓlska dem. De ӓr alldeles utmӓrkta som hemmaklӓder, både mjuka och varma. Samtidigt så ӓr de gjorda av en god kvalitet polyester fleece så drӓkterna andas- extra viktigt fӧr barn som springer omkring och leker mycket. Många tycker om att ha dem på sig till en fest, det kanske ӓr dags att anordna en maskerad? Men barnen kan ӓven med fӧrdel ha dem på sig nӓr de går till parken, åker skidor eller deltar i andra utomhusaktiviteter. De vanliga klӓderna får plats under, och det ӓr snabbt att byta om.

Från bӧrjan kommer dessa djurdrӓkter från Japan, dӓr de kallas fӧr kigurumi. Det betyder mer eller mindre att ha på sig ett gosedjur, och har bara vuxit i popularitet de senaste åren. Många tonåringar anvӓnder dem varje dag, det har blivit en trend som sprider glӓdje ӧverallt. De sitter lӧst, hӓnger liksom på kroppen, och det ӓr så det ska vara. Med djurdrӓkter fӧr barn så mӓter man från topp till tå- de kommer i två olika mått, 110 och 130 cm. Nӓr barnen blir fӧr långa fӧr barnstorlekar kan XS fӧr vuxna vara aktuellt. Drӓkterna ӓr ju i stort sett likadana, både barn och vuxna ӓlskar kigurumi.

Djurdrӓkterna ӓr gjorda av god kvalitet, det kӓnns skӧnt fӧr barnen att ha dem på sig. De kan också tvӓttas i maskin på 30 grader, en klar fӧrdel som alla fӧrӓldrar uppskattar. Det ӓr bara med drӓkter som har skarpa kontraster man bӧr vara fӧrsiktig och lӓmna in drӓkten till kemtvӓtt. Dessa djurdrӓkter ӓr dock gjorda fӧr att hålla och glӓdja barnen under lång tid.