Lila Enhörnings Kigurumi

Trivs du med att folk vrider på nacken för att få en glimt av dig? I den lila enhörningsdräkten kan du räkna med att människor kommer att ge dig uppmärksamhet. Dräkten passar alldeles strålande om man bara vill koppla av i hemmets sköna vrå, men den mysiga fleecedräkten passar minst lika bra till maskerad och fest. Kombinera dräkten med en skvätt glitter så kommer du vara festens mittpunkt!

Vissa hävdar fortfarande att det ståtliga hästdjuret inte existerar, men med den här dräkten kommer du kunna överbevisa den mest övertygade skeptikern.

Rosa Enhörnings Kigurumi

Det verkar finnas ett utbrett och allmänt accepterat missförstånd – att enhörningar inte skulle existera utanför sagornas värld? Kigurumis rosa enhörningsdräkt visar klart och tydligt att så inte är fallet. Innan du hoppar i dräkten måste vi dock höja ett varningens finger – din omgivning kommer sannolikt att hamna i ett chockartat tillstånd när du dyker upp, och yrsel, svimningar och okontrollerade glädjeutrop är vanliga symptom efter att ha mött sin första enhörning.

Dräkten är inte bara en källa för exalterad och vild glädje – med sitt fina fleecetyg är dräkten både varm och gosig som passar lika bra i fantasins värld som i myshörnet i favoritsoffan hemma.

Blå Enhörnings Kigurumi

Enligt legenden så fanns det två enhörningar med på Noaks Ark – de tyckte dock att de var för vackra och glamourösa för att trängas med resten av djurbeståndet, och valde därför att simma sin egen väg. När man drar på sig Kigurumis blåa enhörningsdräkt är det lätt att förstå varför – den här mysdräkten är helt enkelt i en klass för sig.

Precis som enhörningen själv har dräkten något lite magiskt över sig, och det mjuka fleecematerialet är nästan övernaturligt gosigt att dra på sig. Med en sådan här i garderoben behöver du aldrig tveka över dagens outfit.

Leopard Kigurumi

Har du lite tight budget och behöver köpa något som passar både på maskerad och nästa safariutflykt – nej, såklart inte, men med Kigurumis leoparddräkt blir du både kung över savannen och maskeradbalens okrönta drottning samtidigt. Dräktens prickiga mönster gör att du har garanterat snyggast päls på festen, och kostymen passar lika bra för nattliga jaktäventyr som för mys hemma i soffan.

Det är lätt att glömma att leoparder egentligen bara är stora katter, och bakom den vilda fasaden döljer sig ett lekfull och gullig kompis. Perfekt för dig som både vill visa upp dina vilda sidor, och ibland bara vill spinna och bli klappad på magen.

Lemur Kigurumi

Har du alltid önskat att du kunde piffa upp din stil med en schysst svans? Sannolikt inte, men när man vilar ögonen på den här lemurdräkten finns det onekligen någonting lockande med att alltid följas av ett yvigt burr. De flesta känner igen lemurer från diverse Disneyfilmer där djuret oftast dyker upp som en form av clown, och med den här dräkten har du alla möjligheter att riva ner skratt på nästa maskeradfest.

Dräkten är dessutom väl lämpad för det ruggiga nordiska klimatet – lemurer håller vanligtvis till i Madagaskars tropiska värme, men med dräktens varma fleece klarar man sig året om i vilken miljö som helst.

Koala Kigurumi

Koalor lever kanske världens mest okomplicerade liv. Den lilla kramgoa björnen kan spendera upp till 22 av dygnets 24 timmar med att sova, och resten av tiden ägnar den åt att mumsa i sig eukalyptusblad. Låter det som en dröm? Då är det bara att släppa ner axlarna, glömma vardagslivets krav och krypa in i en mysig koaladräkt.

Dräkten är gjord i varm och lättvättad fleece, och är som gjord för stunderna när du vill koppla av och vila upp dig – oavsett om du helst gör det högst upp i ett eukalyptusträd eller i soffans trygga hörn.

Katt Kigurumi

Vi katter är nattens härskare. Dagar är egentligen bara en transportsträcka då vi vilar upp oss och längtar tills skymningen kommer – det är då vi lever upp. Med den här dräkten blir du en av oss och är redo för allt vad natten kan erbjuda. Svarta katter har länge betraktas som olycksbådande varelser, och med den här dräkten kan man ibland få räkna med att folk tittar lite snett på en. Det är dock lätt att leva med när man minns att kostymen också kommer med nio liv.

Oavsett om du är sugen på att jaga, dra runt på stan eller leta efter en ny partner så kommer den här smidiga dräkten se till att du håller stilen hela natten lång.

Giraff Kigurumi

Savannens längsta och ståtligaste karaktär. Med den här dräkten kommer du inte bara kunna sträcka på huvudet och spana in kvällens potentiella ragg – folk kommer dessutom att sträcka på huvudet för att få en glimt av dig när du galopperar förbi. Skulle du dessutom ha en fäbless för att äta löv direkt från träden så kommer den här dräkten att passa dig som handen i handsken.

Precis som resten av Kigurumis dräkter så är denna gjord i kvalitetsmaterial som både är varmt och mysigt. När du är ute och drar på savannen behöver du inte heller oroa dig för att smutsa ner pälsen – dräkten går alldeles utmärkt att köra i tvättmaskinen.

Tiger Kigurumi

Tigern är djungelns kaxigaste filur, och är man världens största katt så är det kanske inte så konstigt. Att kunna skifta mellan att elegant smyga fram till att snabbt kunna växla upp till en farligt smidig jägare är en av tigerns viktigaste egenskaper, och med den här dräkten har du samma möjligheter. Perfekt om du ska ut och jaga byten på nätterna, eller bara vill ligga hela dagen och spinna i soffan.

När du är ute och jagar behöver du inte heller oroa dig för att bli smutsig – dräkten är gjord i varm kvalitetsfleece som kan tvättas i 30 grader.

Panda Kigurumi

Är du en av dem som tycker att livets höjdpunkt är de där kvällarna när man bara kryper upp i soffan och myser? Då kanske du har en panda inom dig – de gosiga djuren spenderar nämligen dagarna med att vila i träden och knapra på bambu. Med Kigurumis pandadräkt kan du släppa lös din inre panda och låta timmarna flyta förbi medan du myser runt i den fluffiga svartvita pälsen.

Dräkten är inte bara söt och gosig – eftersom dräkten är gjord i högkvalitativ fleece är den dessutom varm och skön. Perfekt för ruggiga höstdagar eller bara de där långsamma söndagarna när man inte vill göra något annat än att låta timmarna gå.